103На Рівненщині відбулась нарада за участю фахівців Головного управління Держземагентства у Рівненській області на чолі з начальником, Світланою Богатирчук-Кривко та гостей з Головного управління Держземагентства у Миколаївській області, яких представляв начальник служби – Сергій Ніколаєв.

У ході наради було висвітлено цілий ряд актуальних питань, які безпосередньо впливають на результати проведення земельної реформи в Україні. Колеги обмінювались досвідом роботи, разом шукали шляхи вирішення спільних для галузі проблем і питань.

Основними темами, що обговорювались стали: робота кадастрових реєстраторів як Рівненської так і Миколаївської областей, кадровий потенціал та структура обох управлінь, робота у Національній кадастровій системі, зміни та нововведення у чинному земельному законодавстві та ін.

– Нарада відбулась у форматі круглого столу. Впевнена, що безпосереднє спілкування та обмін досвідом сприяє покращенню та вдосконаленню роботи служби в цілому. Не так давно приймали колег з Волині та Житомирщини, й надалі ми будемо раді такій співпраці – підсумувала Світлана Кирилівна.