Начальник Головного управління Держземагентства у Рівненській області Світлана Богатирчук – Кривко провела нараду з керівниками територіальних органів Держземагентства у Рівненській області, у ході якої Світлана Кирилівна проаналізувала роботу державних кадастрових реєстраторів управлінь, відділів Держземагентства у районах та м. Рівне.

З початку роботи Національної кадастрової системи фахівці землевпорядної служби Рівненщини зареєстрували 42,7 тисяч земельних ділянок та надали 15,4 тисяч витягів із Поземельної книги. Загалом землевпорядники області отримали від громадян 60,4 тисячі заяв. З них: 45,0 тисяч – щодо реєстрації наділу та 15,4 тисячі – стосовно надання витягів із Державного земельного кадастру. Найбільше земельних ділянок зареєстровано у Рівненському (4783), Володимирецькому ( 4623) та Дубенському (4608) районах.

-«На сьогодні в області функції державних кадастрових реєстраторів виконують 53 спеціалісти, які включені до загальнодержавного реєстру кадастрових реєстраторів. Дана кількість реєстраторів дозволяє своєчасно та без утворення черг проводити прийоми громадян та надавати послуги з реєстрації земельних ділянок у всіх районах Рівненщини» – зазначила начальник Головного управління.