У 2017 році в базі відомостей Державного земельного кадастру з’явився новий шар даних – інформація про нормативну грошову оцінку земель населених пунктів, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Щодо внесення змін до Порядку ведення Державного земельного кадастру». Цей документ відкрив можливість наповнення ДЗК відомостями про нормативну грошову оцінку земель, які пришвидшують надання витягу про нормативну грошову оцінку земель населених пунктів онлайн.

Всього обласними кадастровими реєстраторами Рівненщини внесено 209 відомостей про нормативну грошову оцінку земель населених пунктів до системи Державного земельного кадастру, з них 152 у 2018 році, що втричі більше ніж за 2017 рік (57). Внесена інформація становить п’яту частину від загальної кількості (1026 населених пунктів).

Також до Державного земельного кадастру вносяться відомості (зміни до них) про землі в межах територій адміністративно-територіальних одиниць та зміни в частині кадастрового зонування(індексні кадастрові карти (плани) кадастрових зон і кварталів).