Текст наказу

ДЕРЖГЕОКАДАСТР

Головне управління Держгеокадастру у Рівненській області

НАКАЗ

04.02.2019 м. Рівне № 30

Про відповідальних

осіб за внесення відомостей до інтегрованої автоматизованої системи

Відповідно  до Закону України “Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності”, Порядку функціонування інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю), внесення відомостей до неї та строки розміщення цих відомостей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 № 387, Положення про Головне управління Держгеокадастру у Рівненській області, затвердженого наказом Держгеокадастру від 17.11.2016 № 308

НАКАЗУЮ:

1. Призначити Єремейчука Олександра Володимировича, начальника відділу державного геодезичного нагляду та Гуза Олександра Миколайовича, провідного спеціаліста відділу державного геодезичного нагляду відповідальними особами за внесення відомостей до автоматизованої системи заходів державного нагляду (контролю) інтегрованої автоматизованої системи, щодо здійснення заходів державного нагляду (контролю) щодо додержання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері топографо-геодезичної та картографічної діяльності.

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника Головного управління Держгеокдастру у Рівненській області Карпова І.В.

Начальник                                                  Р.МИГАЛЬ