Текст наказу

Додаток до наказу

ДЕРЖГЕОКАДАСТР

Головне управління Держгеокадастру у Рівненській області

НАКАЗ

21.11.2018 м. Рівне № 202

Про організацію використання

кваліфікованих електронних довірчих послуг

Відповідно до Закону України «Про електронні довірчі послуги», «Про запобігання корупції», керуючись вимогами «Порядку використання електронних довірчих послуг в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях державної форми власності», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2018 року № 749

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити список довірених осіб, відповідальних за організацію використання кваліфікованих електронних довірчих послуг та забезпечення засобами кваліфікованого електронного підпису працівників Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області, згідно додатку.
  2. Надати право застосування кваліфікованого електронного підпису посадовим особам Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області згідно штатного розпису Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області.
  3. Визнати такими, що втратили чинність накази Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області від 03.05.2017 № 218«Про організацію застосування електронного цифрового підпису» та від 25.10.2017 № 515 «Про внесення змін до наказу Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області від 03.05.2017 № 218».
  4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Начальник                                                        Р. МИГАЛЬ